Smart Contracts & Smart Contract Programming

 • 7 & 8 October
 • By Olivier Rikken
 • Amsterdam
 • Costs: € 1799,-
Beginners vriendelijk
1 op 1 begeleiding
Gegarandeerd resultaat

Trusted by

Inschrijven

  We zullen je contactgegevens gebruiken om je verder te informeren over deze cursus.

  Ik ga akkoord met de privacy policy

  Overview

  Tijdens de training Smart Contracts & Smart Contract Programming leer je wat smart contracts precies zijn, waar ze vandaan komen en hoe ze te implementeren zijn. Verder zul je tijdens deze training ook een kijkje nemen in het programmeren van de smart contracts en leren hoe expliciete afspraken worden vastgelegd om bedrijfsprocessen te optimalisereen.

  Een van de meest veel belovende toepassingen van blockchain technologie zijn de zogenaamde smart contracts. Zijn smart contracts de toekomst van de papieren contracten of is het alleen maar code die op een blockchain staat? Wat kun je eigenlijk met deze smart contracts? Hoe maak je ze? Op welke platformen kun je smart contracts bouwen en bij welke juridische zaken moet u stilstaan?

  Doelgroep

  De training “Smart Contracts & Smart Contract Programming” is geschikt voor iedereen die smart contracts wil begrijpen, zowel in theoretische als in praktische zin. Daarnaast leer je meer over de kansen en de risico’s van smart contracts Voor het volgen van de training is enige IT/programmeerkennis handig maar niet vereist.

  Inhoud

  Ledger Leopard heeft een tweedaagse training ontwikkeld waarin we langs alle facetten en toepassingen van smart contracts zullen gaan. Als grootste blockchain implementatie partner van Nederland kunnen en zullen wij de theorie onderbouwen met vele praktische toepassingsvoorbeelden welke in de loop der jaren al live zijn gegaan! Tijdens de training “Smart contracts & Smart contract programming”: Gaat u aan de slag met het uitwerken van workflows en het toepassen van uitgewerkte workflows Gaat u de eerste stappen maken in het programeren in Solidity, de meest gebruikte programmeertaal voor smart contracts. Gaat u daadwerkelijk een smart contract schrijven en bouwen en leert u hoe u geleidelijk meer complexiteit en functionaliteit kunt toevoegen aan uw smart contract, maar besteden we ook aandacht aan het veilig programmeren. Zal u zelf uw eigen tokens leren maken! Als een van de grootste ontwikkelaars van blockchain en smart contract oplossingen van Nederland weten we als geen ander hoe smart contracts in theorie en praktijk werken! Na deze training kun uitleggen wat de meerwaarde van smart contracts zijn en kan je perfect starten met het zelf ontwikkelen van smart contracts.

  Over de trainer

  Olivier Rikken zal de tweedaagse Blockchain Basics training te Amsterdam verzorgen. Als ingenieur in Technische Bestuurskunde is Olivier afgestudeerd aan de TU Delft, waarna hij zijn executive MBA heeft behaald aan de Nyenrode/Kellogg/Stellenbosch. Zijn carrière pad besloeg verschillende industrieën, van transport en logistiek tot en met de financiële sector. Oliviers ambitie en interesse lag altijd in de verantwoording nemen voor zowel bedrijfsstrategie en procesverbetering als de IT-ontwikkeling van deze bedrijven. Olivier is sinds zes jaar actief in de blockchain wereld als expert op het gebied van blockchain, smart contracts en governance met diepgaande kennis van het Ethereum blockchain. Hij is werkzaam als oprichter en partner bij Emergering Horizons en daarnaast CEO bij Ledger Leopard. Op dit moment promoveert hij op blockchain en DAO governance. Olivier is sterk betrokken bij de Dutch Blockchain Coalition en vertegenwoordigd Nederland in de ISO standaardisatiegroep voor smart contracts en blockchain governance. Daarnaast zit hij in de Advisory Board van the Ethereum scale-up SwarmCity en adviseert hij op de achtergrond meerdere blockchain startups. Eveneens is Olivier hoofd research van het 2Token project en verzorgt gastcolleges op verschillende universiteiten.

  Contact Transform your business today

  We are driven by creating experiences that deliver results for your business and for your consumers