Implementing Decentralized Technologies

 • 5 November
 • By Wouter Franke
 • Amsterdam
 • Costs: € 899,-
Beginners vriendelijk
1 op 1 begeleiding
Gegarandeerd resultaat

Trusted by

Inschrijven

  We zullen je contactgegevens gebruiken om je verder te informeren over deze cursus.

  Ik ga akkoord met de privacy policy

  Overview

  Tijdens deze training verdiep je je in de verschillende decentrale technologien en hoe de technologien te implementeren zijn binnen jouw project of bedrijf. Aan de hand van praktijkvoorbeelden kijken we naar de mogelijkheden om in netwerken van organisaties aan de slag te gaan met deze technologien.

  Blockchain, Self Sovereign Identity, Federated Learning. Allemaal concepten die gebruik maken van technologien voor decentraal werken. Een blockchain is transparant voor iedereen en kent geen duidelijke eigenaar. Iedereen vindt het een goed idee wanneer individuen in controle zijn van hun eigen data, maar hoe implementeer je een nieuwe toepassing? Hoe zit het dan precies met eigenaarschap van data in een decentraal netwerk? Wet- en regelgeving zoals de AVG zijn gewoon van kracht. En kan je helemaal zonder een vorm van governance samenwerken? Wie betaalt eigenlijk voor het inrichten en beheren van het netwerk?

  Doelgroep

  De training “Implementing Decentralized Technologies” is geschikt voor iedereen meer wil leren over de nieuwste en meest besproken technologieen. Voor het volgen van de training is geen IT/programmeerkennis vereist.

  Inhoud

  Ledger Leopard heeft een dagtraining ontwikkeld waarin u een verdiepingsslag kunt krijgen over het implementeren van decentrale technologiën in uw organisatie. Als grootste blockchain implementatie partner van Nederland kunnen en zullen wij de theorie onderbouwen met vele praktische toepassingsvoorbeelden welke in de loop der jaren al live zijn gegaan! Tijdens de training “Implementing Decentralised Technologies” bespreken we: De mogelijkheden om in netwerken van organisaties aan de slag te gaan met deze technologiën De organisatorische, juridische, financiële en procesmatige aspecten van projecten met decentrale technologiën De handvatten en hoe u deze decentrale technologiënop solide wijze kunt inzetten Na deze training heb je meer inzicht in de uitdagingen die complexe decentrale technologiën bieden, en bent u in het bezit van het juiste gereedschap om dit op te pakken.

  Over de trainer

  Wouter Franke zal de training “Implementing Decentralized Technologies” verzorgen. Hieronder stellen wij hem graag even voor. Wouter is werkzaam als adviseur op het gebied van informatievoorziening en gebruik van data in netwerken. Zo heeft hij onder andere uitgebreide ervaring met implementaties van programma’s binnen het netwerk van de Nederlandse zorg. Dit doet hij met een achtergrond in Informatica aan de Universiteit van Utrecht gecombineerd met een studie organisatie- en veranderkunde aan het SIOO. Zijn streven is om processen efficiënter en data beter beschikbaar te krijgen in en rond netwerken en deze op een verantwoorde wijze te kunnen gebruiken. Wouter is betrokken bij verschillende programma’s waarin innovatieve technische concepten in netwerken geïmplementeerd worden. Daarnaast is hij in de afgelopen jaren bij onderzoeken betrokken geweest op het gebied van onder andere blockchain, federated learning en homomorfe encryptie. Vaak gaat het dan om onderzoeken naar de randvoorwaarden om dergelijke technologieën goed toe te passen; wat betekent het voor de organisatie, hoe zit het juridisch in elkaar, hoe kunnen we omgaan met de verantwoordelijkheden. Het combineren van de mogelijkheden van nieuwe technologieën met de complexiteit van het organiseren in netwerken is wat Wouter interesseert.

  Contact Transform your business today

  We are driven by creating experiences that deliver results for your business and for your consumers