Emerging Technologies

 • 4 November
 • By Olivier Rikken
 • Amsterdam
 • Costs: € 899,-
Beginners vriendelijk
1 op 1 begeleiding
Gegarandeerd resultaat

Trusted by

Inschrijven

  We zullen je contactgegevens gebruiken om je verder te informeren over deze cursus.

  Ik ga akkoord met de privacy policy

  Overview

  Tijdens de training Emerging Technologies leer je welke opkomende technologien er zijn, wat ze kunnen toevoegen en welke invloed ze kunnen hebben op jouw bedrijf.

  Verder zul je tijdens deze training ook leren hoe je een kijk in de toekomst kunt nemen, zodat jouw bedrijf is voorbereid op wat er gaat komen. Deze training is te volgen in combinatie met de training “Implementatie van decentrale technologien in netwerken”. In alle media wordt tegenwoordig druk gesproken over een keur aan nieuwe technologien en hoe ze onze levens in de komende tijd volledig op de kop zouden kunnen zetten. Van IoT tot artificial intelligence, van blockchain tot quantum computing en van Virtual en Augmented Reality tot Digital Twins. Allemaal termen die momenteel veel gebruikt worden, maar wat behelsen ze u echt? Wat houden deze technologien in, wat kun je er mee en hoe gaat het impact hebben op mijn business of prive?

  Doelgroep

  De training “Emerging technologies” is geschikt voor iedereen meer wil leren over de nieuwste en meest besproken technologiën. Voor het volgen van de training is geen IT/programmeerkennis vereist.

  Inhoud

  Ledger Leopard heeft een dagtraining ontwikkeld waarin we een verdiepingsslag geven over de nieuwste en meest besproken opkomende technologieen. Als grootste blockchain implementatie partner van Nederland kunnen en zullen wij de theorie onderbouwen met vele praktische toepassingsvoorbeelden welke in de loop der jaren al live zijn gegaan! Tijdens de training “Emerging Technologies” bespreken we: Wat nieuwe technologiën zoals IoT, artificial intelligence, quantum computing, Virtual- en Augmented Reality en Digital Twins zijn Wat de toepassingsmogelijkheden van deze technologiën zijn Welke impact deze deze technologiën kunnen hebben op uw bedrijf Na deze training kunt u het kaf van het koren scheiden en weet u wat de beloftes zijn van deze technologien en wat ze daadwerkelijk op welke termijn zouden kunnen bewerkstelligen. Als bewezen voorlopers in implementaties van opkomende technologien kunnen we je met Ledger Leopard als geen ander hierin wegwijs maken!

  Over de trainer

  Olivier Rikken zal de tweedaagse Blockchain Basics training te Amsterdam verzorgen. Als ingenieur in Technische Bestuurskunde is Olivier afgestudeerd aan de TU Delft, waarna hij zijn executive MBA heeft behaald aan de Nyenrode/Kellogg/Stellenbosch. Zijn carrière pad besloeg verschillende industrieën, van transport en logistiek tot en met de financiële sector. Oliviers ambitie en interesse lag altijd in de verantwoording nemen voor zowel bedrijfsstrategie en procesverbetering als de IT-ontwikkeling van deze bedrijven. Olivier is sinds zes jaar actief in de blockchain wereld als expert op het gebied van blockchain, smart contracts en governance met diepgaande kennis van het Ethereum blockchain. Hij is werkzaam als oprichter en partner bij Emergering Horizons en daarnaast CEO bij Ledger Leopard. Op dit moment promoveert hij op blockchain en DAO governance. Olivier is sterk betrokken bij de Dutch Blockchain Coalition en vertegenwoordigd Nederland in de ISO standaardisatiegroep voor smart contracts en blockchain governance. Daarnaast zit hij in de Advisory Board van the Ethereum scale-up SwarmCity en adviseert hij op de achtergrond meerdere blockchain startups. Eveneens is Olivier hoofd research van het 2Token project en verzorgt gastcolleges op verschillende universiteiten.

  Contact Transform your business today

  We are driven by creating experiences that deliver results for your business and for your consumers